Can't launch any simulators

Avrohom Yisroel Silver's Avatar

Avrohom Yisroel Silver

06 Feb, 2017 04:31 PM

Been using a licensed version of EMS 2012 v1.1.4 for ages on Windows 10 x64 without problems.

I tried it today, but nothing happens when I click a button to launch an instance of an iPad, iPhone or Responsive.

Was working fine up until a few days ago. Haven't installed anything new, although Windows will have done its updates.

Anyone any ideas? Thanks

  1. Support Staff 1 Posted by Shaun Sullivan on 07 Feb, 2017 01:07 AM

    Shaun Sullivan's Avatar

    I have seen something as simple as a windows update and reboot solve this
    MANY times, so hopefully that does it for you.

    Shaun

  2. 2 Posted by Avrohom Yisroel... on 07 Feb, 2017 02:17 PM

    Avrohom Yisroel Silver's Avatar

    Hello,

    As it happens, Windows updated and rebooted last night, and now they work again, so it looks like you were right! At least I know what to do next time :)

    Thanks very much,
    Avrohom Yisroel

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

19 Jun, 2017 05:52 PM
31 May, 2017 08:40 PM
20 Apr, 2017 06:38 PM
14 Apr, 2017 06:27 AM
16 Mar, 2017 09:37 PM