Electric Plum not integrating (or prompting me to integrate) with Visual Studio

Scott Hanselman's Avatar

Scott Hanselman

17 Sep, 2012 08:41 PM

For whatever reason, Electric Plum is not integrating (or prompting me to integrate) with Visual Studio. I've removed it, added it, and run it. How can I get it back into VS's list of browsers? I thought there'd be a button for it in the app itself. The install program isn't prompting me.

  1. Support Staff 1 Posted by Shaun Sullivan on 17 Sep, 2012 10:21 PM

    Shaun Sullivan's Avatar

    Hi, we do cache a "Don't Remind Me Again" answer so maybe somewhere along that got checked. Also, if you had to do a re-install of VS 2012 after already running Electric Mobile studio and answering that integration prompt we have an issue.

    I think you should be able to work around this by deleting the following folder and re-launching:

    c:\Users[USER_NAME]\AppData\Local\com.electricplum.ems

    If that does not work you can manually add to the "Run with" menu using the command line support ex:

    program: c:\Program Files (x86)\Electric Plum\Electric Mobile Studio 2012\ElectricMobileStudio2012.exe

    arguments: 1|2 (Where 1=iPhone and 2=iPad)

    Friendly Name: Electric Plum Sim

  2. 2 Posted by Scott Hanselman on 17 Sep, 2012 11:45 PM

    Scott Hanselman's Avatar

    Thanks! That fixed it.

  3. Shaun Sullivan closed this discussion on 17 Sep, 2012 11:52 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

06 Oct, 2021 05:12 AM
20 Sep, 2021 04:14 PM
02 Aug, 2021 04:22 AM
29 Jul, 2021 07:22 AM
28 Jul, 2021 05:37 AM