Hangs When Accessing Development Website In 1.1.4a

Robbie's Avatar

Robbie

16 Sep, 2014 11:00 AM

Is there any way of bringing up any real-time debug code when going to a web page?

At present I can't give you anything to go on:

On 1.1.4a if we go to the website we're developing it simply hangs while displaying the home page - have to ctrl+alt+del to kill it. Developer tools also hangs. I can't see anything that would be useful for you in finding the problem.

The page displays fine in Chrome, IE, on an actual iPad, etc.

Can view other pages i.e. google fine.

Uninstalling and going back to v1.1.0 solves the problem. In the old version it displays fine. This affects all machines I've checked this on.

Any ideas/suggestions?

Thanks

  1. Support Staff 1 Posted by Shaun Sullivan on 16 Sep, 2014 12:16 PM

    Shaun Sullivan's Avatar

    Right click on the browser, and choose "Developer Tools" (or hit F12).
     Then attempt to access the page in question, hopefully we can get a clue
    from the Dev tools.

    Shaun

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

16 Oct, 2021 02:38 PM
06 Oct, 2021 05:12 AM
20 Sep, 2021 04:14 PM
02 Aug, 2021 04:22 AM
29 Jul, 2021 07:22 AM